maanantai 23. marraskuuta 2009

Toinen tyynyTämän tyynynpäällisen ompelin tarpeettomaksi jääneestä Hobby Hallin keittiön verhokapasta. Siitä saa kokonaiset kaksi tyynynpäällistä ja salusiineista meinaan vielä ommella ainakin pitsinauhasomisteisen kaitaliinan. Vaikka minulla nyt on näitä pitsejä ja nauhoja jos jonkinlaisia, pitäydyn yksinkertaisessa. Tässä tyynyssä on luonnonvalkoista pitsinauhaa. Taakse tyynynpäälliseen tein kahden napin napituksen. Nuo puiset napit ovat aikaisemmin palvelleet minua villakangastakissa. Takki on kulunut puhki, mutta napit vaan paranevat vanhetessaan.

7 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Ihana...jouluinen, mutta sopii muulloinkin olla näkösällä :o)

MariaK kirjoitti...

Kaunista, kaunista. Napit on ihkut!

Villisilli kirjoitti...

Upeita tyynyjä, molemmat. Kauniisti kuvailit, miten voi muistella mummia tyynyn avulla :)

Sini kirjoitti...

Mahtavia tuunailuja ja tarinoita! :)

Kissaemo kirjoitti...

Todella kauniita tyynyjä, ja miten hienosti ja siististi toteutettuja. Joillakin sitä on taitoa ja silmää upeille tuunauksille! :-)

Anonymous kirjoitti...

Arpaonni suosi sua, joten jotain kivaa lempivärilläsi matkaa teille tässä jossain välissä :o)

Elina kirjoitti...

Kiitos Anonyymi, MariaK, Villisiili, Sini ja Kissaemo! Kiva, että tykkäätte mun ompeluksista. Ja kiva, kun jätitte palautetta.

Anonyymi, maltan tuskin odottaa mitä jännää sieltä lähetät! Mulla on ollut viime aikoina satumainen arpaonni näissä blogiarvonnoissa. Tämä on jo toinen voitto viikon sisällä! Onpa tässä kärsittykin jo kolme viikkoa näitä flunssia, joten piristystä tarvitsinkin :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...