keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Neliöiden tehostaminen jatkuu
Nyt minulla on vihdoin oma työpöytä ompeluun ja muuhun tekemiseen! Työpiste sijaitsee makuuhuoneessa. Pöytälevy on vain 60cm syvä. Pöytälevy on kiertänyt nykyiseen käyttöönsä lastenhuoneen ja työhuoneen kautta ja peräisin alunperin lapsuudenkodistani. Laatikostot ovat kahta eri Lundiaa ja niin ikään kulkeneet meille lapsuudenkodistani. Työvalo on aitoa 80-lukua ja siinä palaa alkuperäinen loisteputki. Vielä pitää miettiä jotakin hyllyä seinälle, jossa voin säilyttää tavaraa siisteissä, kannellisissa laatikoissa. Tuo tulostin/kopiokone/skanneri vie valitettavan paljon tilaa pöydältä ja on vielä äärimmäisen ruma. Pitää keksiä sille jokin näkymättömämpi paikka. Palanen kerrallaan tämä etenee!

2 kommenttia:

MariaK kirjoitti...

Laitoin pöydän alle lattiasta imurin verran irti tason ja tulostimen sinne. ei näy, ei vie pöytätilaa. :)
Työpisteesi on kiva!

Ja tuo seuraavan postauksen naulakkohomma on meille ollut tulossa, mutta sopivat koukut on hakusessa. Nimimerkki nirson vaimo...
Ennen ne oli vaatehuoneessa hienossa naulakossa, mutta vaatehuoneesta tuli varasto ja jouduin muuttamaan vaatteet sieltä pois. Tilapäisesti tosin.
On tätä, isommassakin talossa tilaongelmaa, kun autotallia ja ulkovarastoa ei ole, vielä.

Elina kirjoitti...

Kiitos vinkistä, MariaK! Jatkan pohdintaa.. Voi olla, että pitkä mieheni ei lämpene matalalla sijaitsevalle tulostimelle. Toinen vaihtoehto on tunkea tämä jotenkin siihen keittiön työpistekirjahylyyn.. Valitettavasti emme saaneet toimimaan tätä härveliä langattomasti. Silloinhan sen voisi piilottaa mihin tahansa kaappiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...