torstai 5. marraskuuta 2009

Lisää aarteita kaapeista


Mummini oli innokas käsityöihminen. Hänellä oli aina jotakin tekeillä, useimmiten virkkuutyö. Minulla on tallessa näitä mummin virkkaamia tabletteja kumpaakin mallia useampia kappaleita. Alkuperäisessä käyttötarkoituksessa en meinaa näitä käyttää, koska valkoiset pitsiliinat eivät oikein ole lapsiperheessä käytännöllisiä. En halua näihin mitään mehu- ja kahvitahroja. Haluaisin näitä kuitenkin esille. Olen miettinyt josko ompelisin pari pellavanväristä tyynyä, joiden päälipuoliin kiinnittäisin kukallisen pitsiliinan. Toinen vaihtoehto olisi käyttää näitä jonkinlaisina verhoina, verhoon kiinnitettyinä tai osana verhoa. Hyviä ideoita otetaan ilolla vastaan!

4 kommenttia:

Kissaemo kirjoitti...

Ovatpa kauniita, todellisia aarteita! Varmaan toimisivat hyvin ainakin tyynynpäällisinä - toki siinäkin on pieni rapatessa roiskumisen vaara.

Villisilli kirjoitti...

Oikeita aarteita sinulla. Tyynyt hyvä idea. Tykkäisitkö jos ois joku kaunis taulukehys ja siihen liina, siis ilman lasia?

Itse olen etsiskellyt kirppikseltä juuri tuollaista isompaa virkattua liinaa, jonka sitten pingottaisin taulunkehykseen, jotain pehmuketta ehkä alle ja käyttäisin tarjottimena :) Sitten se tarjotin olisi keittiössä kauniisti aina esillä tietysti :)

Anonymous kirjoitti...

Tyynynpäällisenä olis varmaan kivannäköinen...tai sitten pingotat puukehyksiin ja laitat ikkunaan...esimerkiksi :o)

Elina kirjoitti...

Kiitos ideoistanne ja kommenteistanne Kissaemo, Villisiili ja ystäväiseni Anonyymi! Tyynyt varmasti toteutan. Liinoissa on se hyvä puoli, että ne voi pestä 90 asteessa, joten varmaan riittävän hyvin saa pidettyä puhtaana tyynyinä. Villisiilin tarjotinidea kuulostaa mielenkiintoiselta.. Ehkä itse laittaisin lasin liinan päälle, jotta tarjotin olisi helppo puhdistaa.. Ihan peruspuutarjotinkin kävisi pohjaksi. Nyt syttyi lamppu pääni päälle - kiitos Villisiili!

Ikkunaan laittamista olen myös miettinyt. Tuli mieleen Novita-lehdessä ollut ohje, jossa oli virkattu jotain pieniä liinoja Huopasesta, huovutettu ne ja viritelty ikkunaan. Josko voisi vaikka tärkätä noita joulutähtiliinoja ja ripustella alekkain, n. 5cm välein ja ripustaa ikkunaan tai parvekkeen ovien väliin? Onko kellään kokemusta tärkkäämisestä?

Ideoita tulee ja menee ja otan edelleen niitä kiitollisena vastaan! Kyllä näistä jotain syntyy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...