perjantai 6. marraskuuta 2009

Kolmas työpiste
Miehen kotityöpisteeksi hankimme ihan uuden kalusteen, joka nököttää nyt olohuoneen nurkassa. Kyseessä on Ikean mööpeli, jonka hinta-ulkonäkö-käyttökelpoisuus -suhteet olivat tarpeisiimme saatavissa olevista parhaiten kohdallaan. Ala- ja yläosaa myydään erikseen. Kirjoituslipasto on tukevaa materiaalia ja mies testasi ennen hankintaa, että avonainen klaffitasokin on tukeva. Yläkaappi on valitettavasti enimmäkseen lastulevyä, mutta kaappi on kätevä. Sinne on piilotettu mapit, ammattikirjallisuus ja erinäisiä piuhoja yms. Työpiste on ollut käytössä pari viikkoa ja kuulemma toimii hyvin. Sekin on käyttäjästä kivaa, että ei tarvitse eristäytyä työhuoneeseen töitä tekemään, vaan voi tehdä niitä seurassa. Nuo kuvassa näkyvät piuhat pitää vielä piilottaa.

5 kommenttia:

Villisilli kirjoitti...

Hii, meillä on samanlainen Ikean kaappi. Lisäksi meillä on se rullilla kulkeva "penkki", jonka saa pukattua kaapin alle. Sielä säilytän omia lanka-aarteita ja penkkikäytössä se ei ole lainkaan.

Tärkkäyksestä edellisissä kommenteissa.. olen maissitärkkelyksellä tärkännyt valkoisia liinoja ja se onnistui ihan hyvin. Mutta mulle se oli liian tarkkaavaisuutta vaativaa hommaa.. Eli helppoa, mutta vaatii kärsivällisyyttä ainakin vähän :)

Matroskin kirjoitti...

Söötti! Kysyin puusepältä tarjousta vastaavaa varten, hinta 1500. Apua.

Elina kirjoitti...

Villisiili: Kappas! Se tuoli olisi varmaan kätevä tuolla lipaston alla. Me laitettiin sinne tuo käyttämättä jäänyt päälilevy ajatuksella, että voisi laittaa jonkun siistin säilytyskorin- tai laatikon sen päälle. Maissitärkkelystärkkäys kuulostaa mielenkiintoiselta. Taidanpas googlettaa, vai onko sulla antaa jotain lähdevinkkiä, josta saisi lisätietoa asiasta? En ole eläissäni tärkännyt mitään! Mieluusti käyttäisin jotain luonnontuotetta. Kävisiköhän riisitärkkelys yhtä hyvin? Mulla on pussillinen sitä jossain jemmassa. Siitä tehty liima ei ainakaan kellastu.

Matroskin: Jos olisi hieman enemmän millä mällätä, hankkisin oitis puusepän valmistaman ikuisen huonekalun tämän sijaan 1500 eurolla. En edes miettisi kahta sekuntia. Mutta nyt budjetti oli valitettavasti viidesosa tuosta. Harmi..!

Sini kirjoitti...

Olet kyllä järjestänyt ihan pätevän oloiset työpisteet kotiisi! Mulla on työhuoneena komero. Tosin siellä kaatuu kaikki niskaan tällä hetkellä. :) Pitäisi ehkä ottaa se blogiin yhdeksi aiheeksi, niin olisi hyvä syy organisoida koppi uudelleen...

Elina kirjoitti...

Komero kuulostaa aika näppärältä! Ovien takana keskeneräiset jutut pysyvät poissa silmistä. Itsekin suunnittelin jossain vaiheessa komeroratkaisua. Meidän makkarissa on peililiukuovelliset vaatekaapit. Liukuovien taakse mahtuisi hyvin työpöytä, mutta se edellyttäisi kaappien osittaista purkamista ja uuden vaatesäilön keksimistä.. Liukuovet ovat kiinni vain lattiassa ja katossa, joten niitä ei tarvitsisi siirtää minnekään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...