perjantai 8. tammikuuta 2010

Lankaongelma ja pirteät lapaset


Innostuin virkkaamaan Novitan Huopasesta kukkasia aikeenani liittää ne yhteen huiviksi. (Kukkien ohje on edellisen postauksen virkkauskirjassa, joskin jätin viimeisen kerroksen pois).  Lanka loppui kesken eikä samaa väriä löytynytkään enää kaupoista. Novitan nettisivuillakaan ei enää esitellä tätä väriä. Mikäli joku teistä lukijoista tietää mistä tätä lankaa voisi vielä saada, vinkatkaa! Olen kiitollinen kaikista vinkeistä. En muista ostinko tämän langan viime talvena vai edellisenä.

Edit. Lankaongelma ratkesi! Kannatti valitella asiaa täällä :-)

Pakkaset senkun jatkuvat ja esikoinen on hukannut viime talvena hänelle neulomani lapaset. Näillä pakkasilla ei tarkene pelkissä rukkasissa, joten piti neuloa uudet lapaset nopeasti. Tein nämä Isoveli Colorista langan vyötteessä olevalla ohjeella. Vaihdoin vitosen puikot nelosiin niin tuli tiiviimpää. Mun mielestä tämä lanka on erittäin hauskan näköistä pienissä neulomuksissa!

4 kommenttia:

Villisilli kirjoitti...

Kävin heti kirjastosta varaamassa tuon Virkkaus kirjan.. tänään jo sen saan. Mukava päästä kokelemaan uusia juttuja :) Varsinkin, kun näin nuo sinun huivikukat :)

PaaPii kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen huivi tulossa!

Sini kirjoitti...

En tiennytkään, että Huopasta on (ollut) tuollaistakin väriä. Hieno! Laita sitten kuva valmiista työstä :)

Elina kirjoitti...

Kiva, kun kukkaseni inspiroivat teitä :-) Saas nähdä miten pieniksi kukat kutistuvat, kun pääsen huovutusvaiheeseen. Onneksi olen saamassa kaksi kerää keltaista Huopasta niin on varaa myös epäonnistua. Viimeksi, kun yritin kyseistä lankaa huovuttaa, tuloksena oli lapaset, jotka pysyivät itsestään pystyssä eivätkä mahtuneet kenellekään.. Mikä lie meni pieleen..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...