tiistai 19. tammikuuta 2010

Paikka ongelmallisille kodinkojeille

Meillä on kaksi laitetta, joille ei ollut mitään paikkaa. Kamalan ruma tulostin vei liikaa tilaa ja huomiota ompelupöydälläni ja mikro vei liian paljon tilaa keittiön vähillä työtasoilla. Esittelin aikaisemmin keittiömme opiskelijaboksihenkisen ratkaisun. Tyhjää lattiatilaa jäi 50+ senttiä kirjahyllyn ja oviaukon väliin. Siihenpä siis oli keksittävä joku edullinen ja siedettävä säilytysratkaisu, johon voisi tunkea kummankin vekottimen. Tästä karusta rumuudesta siis lähdettiin:

Ensin suunnittelin hankkivani sopivankokoista Lundiaa, mutta tämä kärry irtosi Ikeasta halvemmalla kuin yksi uutena ostettu Lundian hyllylevy ja oli lisäksi täsmälleen oikean kokoinen. Niinpä tuunasin sitä. Sudin muutaman kerroksen listavalkoista Helmi-kalustemaalia kärryn pintaan. Jätin maalaamatta kohdat, joissa oli jo valmiiksi vettähylkivä pintakäsittely. Liimasin itseliimautuvaa tarranauhaa kannen etureunaan:Ompelin verhon peittämään tulostinta. Verhon yläreunaan ompelin neljä lyhyttä pätkää tarranauhan vastakappaletta. Ratkaisu toimii yllättävän hyvin. Kokeilen verhoratkaisua jossain vaiheessa myös tuohon viereiseen kirjahyllyyn. Verho on helppo laittaa pesuun ja vaihtaa toiseen.


4 kommenttia:

Villisilli kirjoitti...

Ratkaisu näyttää varsin toimivalta :)

PaaPii kirjoitti...

Hyvä idea ja varmaan hyvä paikka säilyttää tulostinta vähän pölyltäkin suojassa!

Anonymous kirjoitti...

Toimivalta näyttää :o)...anteeksi, etten eilen soittanut...ihan hirvee kiire töissä :o(

Elina kirjoitti...

Nyt on jo tulostettukin ja todellakin toimii! Verho vaan osittain sivuun ja menoksi. Lapsetkin osaavat laittaa verhon takaisin paikoilleen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...