lauantai 29. lokakuuta 2011

Synttäriaskartelua


Eskoisen piti saada 9-vuotissyttäreilleen jotain erityistä. Suunnittelin synttäreitä taidemuseossa ynnä muuta kultturellia ja kehittävää, valmista synttäripakettia. Hinta alkoi hirvittää ja myös se, että synttärivieraiden pitäisi matkustaa juhliin hankalasti. Niinpä päädyttiin kotisynttäreihin (muunlaisia meillä ei ole ikinä vielä ollutkaan).

Ensin synttärivieraat puettiin jätesäkeistä leikattuihin suoja-asuihin ja sitten maalattiin keittiönpöydän ääressä valmiita pahvinaamioita akryyliväreillä. Lopuksi halukkaat koristelivat naamionsa paljetein. Yläkuvissa on ensin synttärisankarin ja sitten pikkusiskon tekemä naamio. Naamiot, maalit ja paljetit hankin Sinellistä ja Tiimarista. Pensseleitä löytyi omasta takaa. Lopuksi naamioita testattiin pikkusiskon huoneeseen rakennetussa diskossa.

Naamioista tuli todella upeita! Kuvasin jokaisen synttärivieraan naamioineen, mutta en tietenkään voi julkaista kuvia täällä. Suosittelen tätä synttärikonseptia muillekin! Hauskaa oli! Kaiken ehti tehdä kahden tunnin synttäreillä, joskin meidän juhlat venähtivät reilusti yliajalle, kun vieraat innostuivat tanssimaan ja leikkimään diskossa.

1 kommentti:

Hiipu kirjoitti...

Tosi hyvä idea! Laitetaan korvan taakse ensi kesän 8-vuotissynttäreitä odottelemaan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...