sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Jatkoaikaa takille

Ompelin tämän takin pari vuotta sitten viisivuotiaalle kuopukselleni. Vaikka hihoissa oli aluksi jopa kääntövaraa, olivat ne nyt auttamatta 7-vuotiaalle liian lyhyet. Niinpä hankin väreihin sopivat resorit (jo kuukausia sitten...) ja sain ne vihdoin ommeltua kiinni! Nyt takki sopii varmaan vielä pari vuotta: tämän syksyn/kevään resorit käännettyinä ja seuraavan kauden resorit suorina. Takki on juuri sopiva näille syyskylmille keleille, koska siinä on ohut tikkivuori.


8 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Loistava idea! :)

Elina kirjoitti...

Jep :-) Väistyisivät vaan nuo sateet niin pääsisi käyttöön!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis!

karolkarol

Elina kirjoitti...

Kiitos :-) Tänään vihdoin sade hellitti ja takki meni koululaisen mukana ulos. Harmillisesti huomasin, että hihat ovat jo nyt resorit käännettyinä melko naftit.. Lapset kasvavat mieletöntä vauhtia. En ikinä jää harmittelemaan jonkun tehdastekoisen vaatteen kohdalla pieneksi jäämistä, mutta näiden itse ommeltujen pieneksi käyminen harmittaa! No, kyllä tuo tämän syksyn ja ensi kevään vielä mahtuu.

Nina kirjoitti...

Kauniistipa olet saanut jatkettua takin käyttöikää.

Inkeliina kirjoitti...

Nätit värit tässä takissa ja nätisti sait jatkoaikaa tehtyä takille!

Elina kirjoitti...

Kiitos Nina :-)

Ps. Vaihda blogisi kommenttien asetuksia esim. kelluvaksi kommenttilootaksi, niin kaikilla selaimilla pitäisi päästä kommentoimaan. Yritin joku aika sitten jättää blogiisi kommenttia siinä onnistumatta..

Nina kirjoitti...

Tein nyt jotain muutoksia, viitsisitkö kokeilla onnistuuko kommentointi nyt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...