lauantai 1. lokakuuta 2011

Korjausompelua

Ompelupöytäni reunassa on ollut jo pitkään korjattavien pino. Tartuin nyt vihdoin pinoon. Tässä tunikassa/mekossa oli takana alhaalla kaksi isoa reikää. Ei auttanut muu, kuin leikata helmasta reikäinen osa pois. Pituutta lähti vajaat 10cm. Taskuistakin poistui alareunat. Koska ompelukoneessani ei ole mitään joustinompelia, ompelin alareunaan vain siksakin ja liitin tämän varastoistani löytyneen pitsin peittämään siksak-ommelta. Tämäkin on kiinni ihan vaan siksakilla. Mekosta tuli tunika tai tunikasta T-paita ja tämä kelpasi omistajalleen onneksi. Ja korjailupino kutistui hieman. Ei tässä syysväsymyksessä jaksa tämän kummoisempia ommella! Onneksi pian koittaa syysloma.
 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämäpä oli hieno idea! Ja taas kaunis :-) ! Ihana pitsi. Ettei vain olis jostain jäämistöstä, kuten aarteet tuppaavat olemaan?

karolkarol

Elina kirjoitti...

Moi :-) Pitsi ei tällä kertaa ole perintöpitsiä, vaan hetken mielijohteesta käsityökaupasta hankittua. Mutta se näyttää kieltämättä antiikkiselta, ehkä myös värinsä puolesta. Pellavaa se taitaa olla. Pelottaa hieman mitä sille tapahtuu pesukoneesa :-O

Elina kirjoitti...

Hei!

Ihania ideoita ja valokuvia kaimaseni! Olisipa minullakin pieni prinsessa, jolle tehdä mekkoja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...