keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Joulusomistusta ja kohtelias elefantti
Pakkohan tässä oli edes jotain ommella, vaikka onkin miljoona muuta juttua jonossa. Ompelin pari punavalkoista sydäntä ja ripustin ne alekkain keittiön ikkunaan roikkumaan. Elämäni ekaa kertaa vaihdoin ikkunaan jouluverhot! Niitä voi  toki käyttää muinakin vuodenaikoina, kun tontut yms. puuttuvat. Yhtä hyvin nämä toimivat kesäverhoina. 

Löysin vanhempieni luota ikivanhan kirjani. Sitä on kunnosta päätellen luettu ahkerasti ja kannetkin puuttuvat. Sivut on sidottu jotenkuten yhteen puuvillalangalla. Suunnitelmissani on tehdä sivuista pieniä tauluja laittamalla sivuja sellaisenaan vitriinikehykseen. Samantapaisen idean bongasin tällä viikolla täältä. Tässä hieman esimakua kirjasta. Näyttääkö tutulta?2 kommenttia:

Milli kirjoitti...

Ehdin jo odotellakin päivitystä! Ihana kirja. Ja aihe toimisi ihan hyvin nykylapsillekin. :-)

Elina kirjoitti...

Heippa, Milli! Saavat luvan toimia nykylapsella, koska ripustan nuo opettavaiset sivut kuopuksen seinälle... Jospa lapset oppisivat vihdoin käyttäytymään ;-) Nyt on päivitystä saanutkin odottaa. Aikani valuu muualle tällä hetkellä. Eilen illalla kyllä vimmaisesti ompelin ihan kamalan kranssin. Uh.. ja neulon huivia, jota neulon ja puran, neulon ja taas puran. Voihan vaikeus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...