torstai 17. toukokuuta 2012

Röyhelöpaita


Isosisko valitsi kirsikkakuosisen kankaan omaan kesämekkoonsa. Mekon kappaleet ovat leikattuna, mutta ompelematta (projekti jäi kesken vuorikankaan puuttuessa). Mekon jämäkankaasta ompelin tämän paidan kuopukselle. Kaava on Suuren käsityölehden numerosta 5-6/2010 ja mallin nimi on Röyhelöpaita. Lehdessä tämä paita oli kaverina edellisen postauksen röyhelöhameelle.

Ostin Eurokankaasta pilkullista, ohutta puuvillapopliinia kolmessa eri värissä juuri tällaisia kuosiyhdistelyjä varten. Tarjolla olisi ollut vielä useampiakin värejä. Tuo kaula-aukon solmimisnauha on Tilda-nauhaa, joita onnekseni tulin ostaneeksi talvella ihan muuten vaan. On kätevää, kun joka pikku ompelusta varten ei tarvitse käydä ostoksilla.

5 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Ihania yksityiskohtia ja kankaat on syötävän suloisia!

Tiia kirjoitti...

Herkullinen mekko. Varmasti suloinen käytössä.

Elina kirjoitti...

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa suloinen paita/mekko! Hyvä idea tuo kuosiyhdistely pilkkukankaalla. Mulla on tummanviolettia pilkkukangasta. Se on ollut esillä jo pari viikkoa, kun olen yrittänyt miettiä mihin se sopisi. Jotenkin ajattelin että kokonainen vaate siitä tehtynä on raskas. Sitäkin pitänee vain kokeilla, mutta ainakin jotkin röyhelöreunat säästän ja toteutan vinkkiäsi. Siis sitten kun ehdin ommella, hahahaaa!

Muuten,onko tuo rimpsun reuna käännetty vai vain siksakattu/rullapäärmätty tms?

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen oli siis karolkarol :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...