sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesämekko nro 2


Kevätjuhlamekko esikoiselle ommeltu! Tämä on suuritöisin mekko mitä olen aikoihin tehnyt: yläosa monesta kappaleesta, tereitä siellä täällä ja koko mekko on vuoritettu.

Mekon malli on Ottobre 3/12:n Trumpet flower. Kangas on lapsen itse valitsema, erittäin laadukkaan oloinen, hieman kahiseva puuvillakangas Eurokankaasta. Ensin ajattelin, että näin isokuvioinen kangas ei sovi lapsen mekkoon, mutta sopihan se ihan hyvin. Tereet on ommeltu tavallisesta vinonauhasta. Kyseinen nauha on jostain kaukaa 80-luvulta ja väriltään hieman valju, mutta tähän se sopi tosi kivasti. Vuoritin mekon ohuen ohuella valkoisella puuvillakankaalla, jotta se ei hiosta kesän juhlissa. Nyt vaan kaikkia kesän juhlia odottelemaan!

 


5 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Aivan valtavan suloinen! Ihania yksityiskohtia ja kangas on upea! :)

Anonyymi kirjoitti...

Istuu tosi hyvin! Hatunnosto! On ollu iso homma tuossa!

karolkarol

Anonyymi kirjoitti...

Kateudesta ja kunnioituksesta mykkänä ... VAU :o)

Niina Än. kirjoitti...

Hei!

Tämä on jo epätoivoista, mutta jonkun blogin kommenttiboksista luin, että olet juonut teetä Kermansaven Saimaasta ja se ei ole ollut suosikkisi siihen tarkoitukseen.

Itse olen haravoinut koko Suomea että löytäisin kyseisiä mukeja. Olistiko halukas myymään omasi?

P.s. AIVAN mahtavia ompeluksia!

Elina kirjoitti...

Heippa Niina Än! Meillä on tosiaan Kermansaven Saimaa-mukeja, jotka ovat kyllä kovassa käytössä aamukahvikuppeina. Ne ovat meillä matkamuistoja kesämökkeilystä Heinävedellä, joten en ole valitettavasti halukas myymään.. Kermansavi on käsittääkseni lopettanut (tai lopettamassa) keramiikkatuotantoaan. Viime kesänä Heinäveden tehtaanmyymälästä sai vielä Saimaa-kuppeja monessa värissä. Eikö enää?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...