maanantai 20. syyskuuta 2010

Juhlahumua


Ensin vietin iltaa kattohuoneistossa eräillä kokkareilla......sitten sisareni vietti häitä itsensä kanssa. Sulhanen puuttui, mutta puku oli upea.

*

Minulla on materiaähky. Kaikki paikat pursuavat tavaraa, etenkin erilaisia kankaita ja tarpeettomia vaatteita. Eniten kärsin materiaähkystä joutuessani asioimaan läheisessä kauppakeskuksessa. Suurin osa kaupoissa pursuilevasta tavarasta on rahdattu kaukoidästä ja myrkytetty joko valmistusvaiheessa tai viimeistään ennen kuljetusta Eurooppaan.

Saan siis suurta tyydytystä siitä, että voin valmistaa kaikkea hauskaa käymättä kaupassa. Vihdoin löytyi käyttöä mm. vanhoille pitsiverhoille ja vuosikausia hamstraamilleni samettihousuille. Lasten helmivarastoista löytyy vaikka mitä aarteita ja jopa omat nuoruuteni lasihelmet saivat uuden elämän.

Barbien vaatteet on ommeltu kirjan "Ompele Barbien puvusto" -kaavoilla (Ternsöe, 1995).


2 kommenttia:

Kissaemo kirjoitti...

Upeita vaatteita!

Minut valtaa materiaähky jo omaa varastoamme penkoessani. Neljältä lapselta jää koko ajan jotain pieneksi ja varastossa on kavereilta saatuja vaatteita odottamassa sopivankokoista käyttäjää. Voi kun joskus saisi tuon vaatelogistiikan toimimaan täydellisesti!

Elina kirjoitti...

Kiitos, Kissaemo. Oli niissä näpertämistäkin. Innostuin hieman tuossa morsiuspuvussa.. Ompelin pieniä helmiä antaumuksella. Toinenkin morsiuspuku on jo tilattu.. Mikä niissä lapsia viehättää?

Joo, vaatelogistiikka on ikuinen ongelma ja voin vain aavistaa millaista sen pyöritys on nelilapsisessa perheessä! Pitäisi varmaan olla joku kierrätyskaappi varattuna pelkästään tuleville ja meneville vaatteille. Mutta kuka muistaa vähän väliä sovitella mikä vaate nyt tällä kertaa sopii kenellekin? Meidän kuopus on kirinyt etenkin jalkaterien pituudessa esikoista eikä enää peri tämän kenkiä.. Niinpä kohta hukumme jo pelkkiin kenkiin, vaikka tyrkytän niitä jatkuvasti kaikille potentiaalisille tuleville käyttäjille. Oma lukunsa on omat epäonnistuneet kenkähankintani. Aina liian pienet tai suuret. Ei ole yhtään sopivankokoista kenkäparia! Kaikki ovat tuntuneet sopivilta kenkäkaupassa. Pöh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...