sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Keväinen pusero


Pitihän minunkin saada jotain vihreää ja keväistä. Ompelin paidan itselleni Ottobre-lehden 2/05 kaavalla ("Paitapusero naiselle"). Kesähelteellä tämä on takuuvilpoinen ja näillä keleillä paitaa voi käyttää liivin tavoin. Ompelen takuulla toisenkin paidan tällä kaavalla, hieman keveämmästä kankaasta.

 

6 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Hirmu kiva paita niin malliltaan kuin kankaaltaan! Itsekin huolisin moisen heti... Kiva uusi banneri!

Kissaemo kirjoitti...

Suloinen, ihana väri!

Elina kirjoitti...

Kiitos, Sini :-) Kyseinen lehti muuten löytyy ainakin pk-seudun kirjastoista, jos sinua huvittaa vaikka ommella moinen pusero. Suosittelen!

Sini kirjoitti...

Kyseinen lehti on minulle aivan uusi tuttavuus ja löysin tämän numeron naapurikaupungin kirjastosta. Kiitti vinkistä! Uusinta numeroa selasin juuri Prisman lehtihyllyllä. Olenkin tuskaillut vaatteiden kanssa viime viikonlopun. Tuntuu, että kaupat ovat täynnä huonolaatuisia rytkyjä, jotka eivät kestä käytössä hyvänä kauaa. Siispä itse ompelemaan! Tai vinkkejä hyvälaatuisiin ja kestäviin vaatteisiin otetaan vastaan... :)

Anonymous kirjoitti...

Ihanan värinen paita/liivi...sopii sulle :o)

Elina kirjoitti...

Sini: Hauskaa, kun tästä oli sinulle iloa! Tämäpä onkin juuri blogien suurin anti: jokaisen ei tarvitse keksiä pyörää ihan joka kerta uudestaan.

Anonyymi: Kiitti :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...