sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Karkkihuppari


Malli: Ottobre 4/07  "Froteehuppari", koko 122cm.

Kankaan löysin Eurokankaan fleecepalalaarista käydessäni ostamassa napit ja lankaa paitapuseroani varten. Vaikka olin päättänyt olla tekemättä heräteostoksia, tätä kangasta en voinut jättää ostamatta. Sitä paitsi esikoinen tarvitsi uuden fleecehupparin. Tämä ei jäänyt ainoaksi heräteostokseksi, mutta muista löydöistä lisää sitten, kun olen ommellut ne vaatteiksi. Tällä kertaa haluan mutustella kankaita ja ideoita ihan omissa oloissani.

Tämän hupparin resorit ovat samaa Marimekon resoria, jota käytin kevyttoppatakissa ja sammareissa. Vetoketjun ostin alun perin kuopuksen takkia varten, mutta totesin ostaneeni liian lyhyen. Jouduin kuitenkin lyhentämään vetskaria sopivaksi tähän huppariin. Hupun vuorikangas on samaa trikoota, jota käytin kuopuksen fleecehatun vuorina.

5 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Vautsi...taas uusi ompelus. Miten ihmeessä sä ehdit?

Vielä 5 yötä ennen tapaamista...höh ;o)

PaaPii kirjoitti...

Aivan ihana karkkihuppari! Nam!

Sini kirjoitti...

Oletpas tuottelias, vau! Huppari on herkku :)

Elina kirjoitti...

Kiva, kun jätitte kommentit Anonyymi, Anis ja Sini! Kiva, että en ihan itselleni näitä vaan postaile. Joskus, kun postaus on pitkään vailla yhtäkään kommenttia, tuntuu, että yhtä hyvin voisi koota jotain portfoliota kotiin vain omaksi iloksi. Blogeissa tämä vuorovaikutteisuus on kuitenkin niin kiehtovaa, että en sitä mihinkään vaihtaisi. Joten toivottavasti käytte jatkossakin!

Mulla on meneillään mieletön ompeluvimma. On älyttömän hauskaa suunnitella mikä kangas ja malli sopivat yhteen ja mitä värejä mihinkin voisi yhdistellä. Ja koko ajan oppii uutta ompelemisesta ja näkee työnsä jäljen konkreettisesti toisin kuin monessa muussa hommassa mitä tekee.

Anonyymi: En minä juuri mitään muuta ehdikään ;-) Tapaamisiin!

Tintin kirjoitti...

Ihana! Noi vihreät resorit antaa siihen sopivaa potkua. Ja varmasti on suloisen pehmoinen ja lämmin :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...