maanantai 8. maaliskuuta 2010

Jotain järjestyksessä

Tutkin sisustuslehtiä jokin aika sitten saadakseni ideoita kodin pieniin säilytysratkaisuihin. Tässä muutama juttu, mitä olen saanut aikaan. Ylinnä on sohvapöytä, jonka lehtihylly pursuili aikaisemmin yli äyräiden. Hankin hyllylle sopivat korit ja nyt sama määrä lehtiä säilyy samalla kätevällä paikallaan, mutta katseilta piilossa.

Ekaluokkalaisen tavarat saatiin järjestykseen Lundia-hyllyyn hankkimalla koreja sekä pieniä, muovisia säilytyslaatikoita. Koreissa on enimmäkseen pehmoleluja ja läpinäkyvissä muovilaatikoissa säilyvät geomac-osat, pikkulelut ja askartelutarvikkeet.

Suuri osa ompelua odottavista kankaista mahtuu makuuhuoneeseen pyörällisiin sängynaluslaatikoihin. Ompelupiste sijaitsee ihan vieressä, joten laatikoiden sijainti on kätevä.

Pienen kylpyhuoneen seinätila on vähissä, mutta ripustettavaa riittää. Hankin Ikeasta ovenpäällysnaulakon, jonka ripustin löylyhuoneen oveen. Tähän uppoavat hienosti tilaavievät kylpytakit, jotka myös kuivuvat kätevästi saunan jälkeen lämpöistä ovea vasten.

Otsikkokin kertoo sen, että ihan kaikki ei vielä ole järjestyksessä. Tuumailu ja tuunailu jatkuu...

1 kommentti:

Kissaemo kirjoitti...

Voi miten ryhdikkäitä säilytysratkaisuja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...