torstai 11. helmikuuta 2010

Pupuja

Ensimmäinen tilkku valmiina johonkin, minkä kokonaisolemusta en vielä tiedä. Yllättävän vaikeaa neuloa tällaisia kirjoneulejuttuja siististi. Tässä, jos jossain, tarvitaan avaruudellista hahmotuskykyä. Malli kun pitää hahmottaa koko ajan sekä oikealta että nurjalta puolelta.Kiertelen käsityökirjakerhoja kuin kissa kuumaa puuroa. Jujut ja muut houkuttavat, mutta lopulta aina totean, että saan samat kirjat edullisemmin muualta (korjatkaa, jos olen väärässä). Edullisiksi ostopaikoiksi ovat osoittautuneet BookPlus ja Adlibris.

Selailin viikonloppuna "Sisusta Tildan tapaan"-kirjaa Suomalaisessa kirjakaupassa. Se näytti houkuttelevalta, mutta hintalapun 30 euroa ei houkuttanut. Kotona tutkin nettikirjakauppoja ja BookPlus.fi:ssa sama kirja maksoi 16,95 euroa. Napsautin kirjan ostoskoriin ja sain valita lisäksi muutaman kirjan joukosta toisen ostoksen 9,95 eurolla. Tämä yllä näkyvä kirja oli valittavien joukossa. Tein tilauksen lauantaina ja yllä näkyvä kirja saapui postiluukusta keskiviikkona. Se kirja, jonka varsinaisesti halusin ja tilasin, tulee jälkitoimituksena. No, mikäli se joskus tulee, tein mielestäni huippuedulliset ostokset. Postikuluja tuli vain vajaa kolme euroa. Edellisen postauksen jämälankakirja on muuten adlibriksessä 26,10 euroa. Mitäköhän se maksoi Jujussa kuukauden kirjana?

Ps. Nämä kuvat hyppelevät minne sattuu nykyään. Eka kuva menee kiltisti haluamaani paikkaan, mutta toinen hypppelee oikealta vasemmalle eikä osaa mennä keskelle ollenkaan. Pöh.

Muok.: Korjaan itse omat väitteeni. Kyllä se Jujun jämälankakirjan hinta on muutaman euron halvempi.

2 kommenttia:

Tyllin ja Tytön Tylli kirjoitti...

Liityimme Tytön kanssa juuri Juju-kerhoon, saimme kuluvalla viikolla tilaajalahjat, jotka ainakin vastasivat odotuksia. Itse olin työyhteyksissä erittäin aktiivinen Bookplussan käyttäjä (tilasin 2000-3000 eurolla vuodessa), mutta sain viime vuoden lopulla yrityksestä niin paljon laskusotkuja ja huonoa palvelua, että lopetin. Harmittaa, sillä Bookplussan hinnat ovat varsin kilpailukykyiset.

Elina kirjoitti...

Täytyy myöntää, että ne liittymiskirjat houkuttavat minuakin.. Pelkään vaan, että tulee ostettua enemmän kirjoja, kun tarvitsee, jos kuuluu kirjakerhoon. Siksi tämä vastustelu :-)

Kerron sitten saapuiko Bookplussan kirja koskaan minulle. Kuulostaa pahaenteiseltä.. Höh. No kaipa se halpuus täytyy sitten nipistää jostain muusta. Adlibriksen kanssa meillä ei ole koskaan ollut ongelmia. Talouteemme on tullut sieltä useita kirjoja ongelmitta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...