sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Kumpi on parempi?

Avokirjahylly keittiössä (tai oikeastaan missä huoneessa vaan) on levottoman näköinen varsinkin, jos hyllyille tuppaa kertymään kaikenlaista ylimääräsitä sälää. Yritin verhon kiinnitystä ensin itseliimautuvilla tarranauhoilla, mutta ne eivät pysyneet kiinni Lundia-hyllyn lakatussa pinnassa. Tämä perinteinen marketeistakin saatava verhovaijeri osoittautui ihan näppäräksi vaihtoehdoksi. En halunnut tehdä reikiä näkyviin paikkoihin, joten kiinnitin silmukkaruuvit kirjahyllyn päälle tikkaisiin. Teen vielä toisenkin verhon tuohon vasemmalle puolelle kunhan kerkiän. En ole ihan vakuuttunut kumpi on esteettisempi vaihtoehto: verhon kanssa vai ilman. Mitä sinä tuumaat?

4 kommenttia:

Tylli ja Tyttö kirjoitti...

Mielestäni parempi verhon kanssa, mutta jättäisin vasemman puolen noin kun se nyt on. Voi mennä toisen verhon kanssa "tukkoon".
: )

Villisilli kirjoitti...

Minä tykkäsin enemmän ilman verhoa.. jostain syystä.. en osaa sanoa miksi. Jos kirjoja ja kansioita malttaisi järjestellä, niin olisi ihan siisti.

Sini kirjoitti...

Verhoidea on hyvä! Ehkäpä se toinen verho voisi olla jotenkin erilaisempi, ettei menisi 'tukkoon', kuten aikaisemmin mainittiin. Jotain rypytystä, vekitystä, erilaista kangasta tai jotain?

Itse olen saanut ujutettua kaikki kansiot, kirjat jne. työkomeroni seinille. Kirjahyllyt ovat kyllä aika levottoman näköisiä, ellei ole kauniisti ja harmonisesti järjesteltyjä :)

Elina kirjoitti...

Kiitos tuhannesti mielipiteistänne! Ne olivat suureksi avuksi. Olen jo hieman muuttanut suunnitelmiani. Laitan sitten kuvan, kun on valmista..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...