tiistai 9. helmikuuta 2010

Kankailla sisustaminen on vaikeaa!

Olen väännellyt ja käännellyt erilaisia kankaita keittiön kirjahyllyyn ja vaihdellut ikkunaverhoja. Kokeilin ruutua, raitaa, rypytystä.. kävin äidin kangaskaapeilla ja lopulta menin Marimekon myymälään ja ostaa pläjäytin (kakkoslaatuista) oranssia kangasta, jota olen ihaillut jo pitkään. Mutta ei se sovi meidän keittiöön. Mikään kangas ei sovi minkään kankaan kanssa yhteen. Jos yrittää saada samaan pakettiin sekä ruotsalaista maalaisromantiikkaa että räväkkää keltaista ja oranssia, eihän siitä mitään tule. Olisiko teillä taas jotain hyviä ideoita miten jatkan tästä eteenpäin? Mikä yhdistelmä nappaa ja mikä on ihan karmea? Viime postauksen jälkeen sain olevinaan nerokkaan idean, mutta missä ne ideat ovat nyt?

4 kommenttia:

joska kirjoitti...

Minun makuuni liikaa erilaisia kankaita; verhossa, hyllyssä ja viereisessä mikrokaapissa. Entäs jos hommaisi valkoisia tai punaisia kansioita (valkoinen uppoaisi paremmin) sekä irtopapereille valkoisen tai puunvärisen laatikon. Jättäisi kankaan laittamatta kirjahyllyyn.
Minä olen kyllä niin kuiva, että jos haluaisin laittaa välttämättä kirjahyllyn peittoon valitsisin yksivärisen valkoisen kankaan ja laittaisin saman kankaan myös mikrokaappiin.

Sini kirjoitti...

Ensimmäinen kuva näyttää hyvältä. Samaa tyyliä! Kannattaa ehkä pitäytyä vain noissa ruuduissa ja punavalkoisissa sävyissä? Liputan myös samanvärisiä kansioita ja muita juttuja hyllyyn.

MariaK kirjoitti...

Tuo kangasmärä näyttää aika raskaalta. Ennemmin maalaisin hyllyn jollain "jämäkällä"värillä, laittaisin sävyn sopivia ja keventäviä valkoisia rasioita, purkkeja ja kansioita, sävysävyyn tietysti, esim punaista, valkoista, ruskeaa ja roosaa.
Tsemppiä! Kyllä se idea vielä palaa ja leimahtaa! :D

Elina kirjoitti...

Kiitos kiltit ihmiset! Palautitte jalkani maan pinnalle. En enää ymmärrä eilisiä visioitani noista kankaista..

Annoitte hyviä ideoita. Käyn taas taistoon selkeämpää keittiötä kohden kunhan kerkiän. Ihanaa, kun viitsitte pohtia asiaa :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...