tiistai 15. syyskuuta 2009

Toiset kintaat

Nämä ovat oikeat epäonnen kintaat. Olin jo ilmeisesti liian luottavainen kykyihini ja ommella huristin eilen iltapäivällä muiden hommmien ohessa aplikointeja ja toisen kintaan lähes valmiiksi. Onneksi huomasin edes jotenkin ajoissa, että olen tekemässä kahta saman käden kinnasta. Olinpa sitten mennyt aplikoimaan toisen kukkasen väärälle puolelle kangasta. Kaikeksi epäonneksi kukkien värinen lankakin loppui kesken kaiken. Purin ja purin... vaihdoin toiseksi parhaan värisen langan ja ompelin lähes kaiken uusiksi. Ekaluokkalainen valitti sitten, että kintaat ovat liian isot. Niinpä tein niihin vielä trikoovuorin samasta kankaasta, josta tein aikaisemmin esittelemäni sydänhatun vuorin. Vaaleanvihreä lankakin sitten loppui viime metreillä ja kintaiden suut piti ommella vaaleanpunaisella. Nyt taitaa olla minun fleecehärpäkkeiden ompeluintoni lopussa. Sain pari somaa vakosamettia pesukoneeseen, joten seuraavaksi käyn niiden kimppuun!

2 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Ihania asusteita olet tehnyt! Ja niinhän se on, että onnistuneiden sekaan on niitä muitakin mahduttava. ;)

Eilen juuri lainasin tuon kirjan kirjastosta, kun pienempien malleissa alkavat loppua koot meidän esikoiselle. Noita tumppuja voisi kyllä kokeilla itselle!

Elina kirjoitti...

Kiitos, Maria! Jos ompelet paksusta kankaasta, piirrä hieman isompi kaava kuin mitä kaavassa ehdotetaan. Piirsin 5-vuotiaalle 5-vuotiaan koon ja ne ovat juuri sopivat - mitään vuorikangasta ei enää mahtuisi. Ekaluokkalainen juuri valitti, että näiden vihreiden hanskojen peukalot ovat hänelle liian lyhyet (7-vuotiaan koko), joten joudun saksimaan vuoritusta jollain tapaa. Hö!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...