keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Lisää lämmintä talveksi

Ompelin samasta 4/2005 Ottobren lehdestä ottamillani kaavoilla fleecehatun 5-vuotiaalle (hattu on nimeltään teddymyssy). Tein vuorin vaaleanvihreästä puuvillatrikoosta. Päälikangas on hatun omistajan vaippakankaaksi aikoinaan hankkimaani polarfleecea. Aplikoinnissa käytin kirkkaanpunaista polarfleecea ja heijastinnauhaa. Hatussa on nepparikiinnitys leuan alla. Laitoin perinteisen ommeltavan nepparin, kun en osannut laittaa niitä teollisista vaatteista varaneppareina saatuja paikalleen, mitä meiltä löytyy monta minigrip-pussillista. Ompelin neppariompeleiden peitoksi punaisen hiirinapin (kädentaitomessujen hankintoja). Ompelin vielä takasaumaan heijastinnauhapalasen lisäturvaksi.

4 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Heipparallaa :o)

Taas tosi ihana hattu...tarttee varmaan kaivaa kone portaiden alta ja alkaa ommella ;oD

t. Piuti

Elina kirjoitti...

Siitä vaan kaivelemaan! Hienoa, jos ompelukset aiheuttavat inspistä. Kohtahan joudut joka tapauksessa kaiken sieltä portaiden alta kaivelemaan, joten miksi siirtää se marraskuuhun?

Anonymous kirjoitti...

Ihana hattu - samoin kun tuo setti tuossa alapuolellakin! Olen etsiskellyt lapsille persoonallisia hattuja talveksi ja pettynyt, kun kaupan valikoimat ovat niin tylsät. Tuollaiset kun saisi lapsille!

Luin blogisi läpi ja tykkään kovasti!

Lisää lukemista odotellen:

Henna

Elina kirjoitti...

Kiitos Henna! Olinkin juuri muokkaamassa tekstiäni (salaa jälkikäteen), kun ajattelin ettei kukaan tätä kuitenkaan ole vielä lukemassa :-) Hatut on erittäin helppo ja nopea tehdä. Näitä syntyisi kyllä pari lisää ihan käden käänteessä.. Vähintään kaavat saat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...