torstai 11. elokuuta 2011

Peitto possulle

Olen ahkeroinut ison tilkkutäkin kimpussa viimeiset päivät. Valitettavasti punainen ompelulanka pääsi loppumaan ja projekti jäi odottelemaan kauppareissua. Jämätilkuista tein sillä välin pienen harjoituspeiton. Väliin tuli laatikon pohjalta löytynyttä vanulevyä. Tein tikkaukset peiton läpi ruutujen suuntaisesti pitkällä pistolla ompelukoneella. Elämäni ensimmäinen tilkkupeitto on syntynyt. Eiköhän se isokin peitto lähipäivinä valmistu.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heti pisti hauskasti silmään tuo sinun peitto. Minulla on ollut tuota samaa " Oksa "- kangasta ( En tiedä sen oikeaa nimeä ), jota on peittosi nurjalla puolella ja jossain tilkussakin. Itse ostin kankaa muistaakseni Ikeasta. Tein siitä verhot, lampunvarjostimen ja 2 tyynyliinaa. Tyynyliinat ovat paraikaa käytössä.
- Susanna maalta -

Liisa kirjoitti...

Possu näkee varmaan suloisia unia soman peiton alla.

Elina kirjoitti...

Susanna: on kyllä hassua nähdä joku tuttu kangas ihan muussa yhteydessä! Oletkin ommellut paljon kyseisestä oksakankaasta. Minulla on sitä vielä n. metri jäljellä, joten eiköhän kyseinen kuosi taas pomppaa esille jossain ompeluksessa. Se on mukavan selkeää, mutta ei liian askeettista juuri sisustusmielessä.

Liisa: Varmasti näkee, kun "emo" niin huolellisesti peittelee nukkumaan iltaisin.. Mahtaa possua väsyttää, kun pitää kaiket päivät röhkiä ja köpötellä pikku jaloilla.. Odotahan kun näet ja kuulet sen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...