torstai 14. lokakuuta 2010

Kukkalapaset


Tässä on vihoviimeinen neulomukseni, jossa on yhdistetty näitä nimenomaisia turkoosia ja vaaleanvihreää - nimittäin vaaleanvihreä lanka loppui. Niin ikään loppui myös aikaisemmin näihin väreihin yhdistämäni vaalea oranssi, joten vaihdoin varastoista löytyneeseen poltettuun oranssiin. Kuvassa oranssi näyttää todellista punaisemmalta.

Nämä lapaset ovat minulle itselleni ja neulottu yksinkertaisimmalla ohjeella ilman peukalokiiloja (44s, 3:n puikot, 7-veljestä). Kukat on virkattu Virkkaus - vanha konsti, uudet mallit -kirjan ohjetta soveltaen. Halusin mahdollisimman yksinkertaiset ja rennon näköiset kukkaset, joiden terälehdet saavat rauhassa mennä epäjärjestykseen.


Jaahas, mitäs sitä seuraavaksi neuloisi? Tavoitteena on käyttää olemassaolevat langat pois. Neuleen suunnittelu alkaa siis lankalaatikkojen kaivelemisella ja lankojen silmämääräisellä yhdistelyllä värin ja paksuuden mukaan. Ja sitten aletaan jännittää riittääkö lanka myös toiseen lapaseen, sukkaan tai sormikkaaseen.. Tähän asti on ollut hyvä tuuri :-)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina vaan paranee :o)...ihanat.

Elina kirjoitti...

Kiitos :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...