keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pikkuneulomuksia


 

 
Neuloin tarpeellista lankavarastojen tyhjennysmeiningillä. Pakon sanelemana piti alkaa yhdistellä värejä, joita en ensisijaisesti olisi yhdistellyt. Punavalkoiset lapaset on neulottu Lankamaailmasta vuosia sitten ostamistani Lima-keristä. Lanka on täysvillaa ja todennäköiesti huovuttuu ajan kanssa. Sik-sak-neule on tosi hyvä pakkaslapasiin: takana kulkevat langat tekevät sisäpuolesta pehmoisen ja paksuntavat lapasta. Muut langat ovatkin sitten eri vuosikertojen seiskaveikkaa.
 
Sik-sak-lapaset on neulottu 9-vuotiaalle. Silmukoita on 36 (punavalkoiset) ja 40 (sinisävyiset) resorissa, jonka jälkeen on lisätty yksi silmukka kullekin puikolle = 40 ja 44. Sik-sak-kuvio on sivusuunnassa jaollinen neljällä. Peukalolle on varattu 6 silmukkaa ja sivuista pomittu lisäksi yhteensä kolme silmukkaa = 5 silmukkaa kolmella puikolla.
 
Sukat on neulottu Novitan perussukan ohjeella kokoon 35/36. Silmukoita loin 44.
 
Blogin pitäminen on viime aikoina mietityttänyt. Löytyisiköhän Facebookista joku kiva käsityöharrastajien ryhmä, johon voisin liittyä? Osaatko suositella? Tämä blogin pitäminen on välillä melkoista yksinpuhelua ja olisi kiva päästä hieman sosiaalisempiin ympyröihin vaihtamaan ideoita muiden käsityöharrastajien kanssa. Kiitän jo etukäteen vinkkauksista, joita toivottavasti satelee kommenttilootaan ja / tai tuossa sivussa näkyvään sähköpostiosoitteeseeni!

6 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Kivoja nuo siksakit!

Sari Räsänen kirjoitti...

Ihania lapasia!! Tykkään eritoten noista siksak kuvioista!!

Hiipu kirjoitti...

En osaa vinkkejä ryhmistä antaa, mutta neuleet näyttävät kivoilta. Tuota siksakkia pitäis itsekin kokeilla :-)

Elina kirjoitti...

Ihanaa, kiitos kommenteista! Pitää varmaan fb:ssa kysäistä, jos joku tuttu tietäisi jonkun kässäryhmän. Olen ollut fb:n ulkopuolella vuosia ja vasta opettelen hyödyntämään sitä somea.

Elli kirjoitti...

Fb:stä löytyy kyllä hyviä käsityöryhmiä
Kirjoittele sinne yläpalkkiin vaikka käsitöiden ystävien vinkkipankki, käsityöblogit tai vaikka jämälankaideoita niin johan alkaa tulla hyviä ryhmiä. Sitten fb ehdottelee oikeassa sivupalkissa sinulle mahdollisesti sopivia ryhmiä.

Niin ja älä lopeta blogia :)

Ihanat noi punavalkoiset lapaset!

Elina kirjoitti...

Kiitos Elli vinkeistäsi! Täytyy jatkaa etsiskelyä fb:ssa. Kaipa bloggaamistani jatkan, kun ei sitä osaa lopettaakaan, mutta tuo fb-ryhmäily pitää ehdottomasti tutkia :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...