torstai 24. lokakuuta 2013

Lapasia

 
Syysloma tuli ja meni ja sen ansiosta sain tehtyä nämä ihanan valoisat lapaset.

 
Ohje on Novita talvi/2008 -lehdestä. Langan ostin kaukoviisaana viime kesänä Hemtexin alen loppualesta superhalvalla.

 
Kaukoviisaana olisin voinut nuuhkia lankakeriä ennen ostamista - tai edes ennen neulomisen aloittamista. Nuuhkin vasta valmiita lapasia ja totesin, että haisee pahalle. Pesin ne kolmeen kertaan (haju senkun voimistui ja selkeni homeen hajuksi), huuhtelin laimeassa etikkavedessä ja tuuletin parvekkeella. Ei auttanut. Sovituskuvien ottamisen jälkeen neuletakkini hiharesoritkin haisivat. Olen ottanut yhteyttä Hemtexiin ja ilmeisesti joku laadunvalvontaihminen selvittää miksi lanka haisee. Minä laitoin lapaset tänään vielä toiveikkaana vahvempaan etikkaveteen likoamaan.
 

 
Sain loman aikana onneksi neulottua myös jotakin villan tuoksuista. Kuopuksen lapaset on neulottu seiska veikasta, jota löytyi yli kerän verran lankalaatikoistani. Ohje on Novita syksy/2011 -lehdestä.

5 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Kauniit palmikot!

-Paula

Sari Räsänen kirjoitti...

Kauniita palmikkolapasia!! Ihana väriset noi keltaiset!!

Elina kirjoitti...

Kiitti! Harmi vaan, että nuo keltaiset haisevat edelleen tehokkaammankin etikkakäsittelyn jälkeen. Hemtexiltä ei ole tullut mitään tietoa hajun syystä. Täytynee ihailla lapasia toistaiseksi vain hieman kauempaa.. Harmaat sen sijaan ovat jo kovassa käytössä 9-vuotiaalla.

Laura kirjoitti...

Aivan ihania lapasia oot tehnyt! Nuo keltaiset on mukavan piristävät, hieno kuvio. Oon muuten parhaillani tekemässä kuvallista ohjetta tuollaiseen neljällä letitettyyn neulepalmikkoon. :)

Elina kirjoitti...

Käynpäs kurkkaamassa ohjettasi. Kiva juttu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...