maanantai 31. joulukuuta 2012

Salmiakkisormikkaat


Tässä joululahja, joka valmistui vasta joulun jälkeen. Serkkuni tykkäsi edellisistä neulomuksistani, saapi nähdä miten nämä nappaavat.

Kuvioista ei tullut niin säännölliset ja selkeät, kuin etukäteen ajattelin. Ehkä pienemmät vinoneliöt toimisivat paremmin, koska silloin ei tarvitsisi tehdä langankuljetuksia kuvion takana. Valkoisissa kohdissa vilkkuu harmillisesti takana kulkeva musta lanka.

Lankana näissä on käytetty kotivarastojen Nallea, 2,5 puikot, 44 silmukkaa resorissa ja 48 kuvioiden kohdalla, jotta kuuden silmukan levyinen kuvio toistuu kokonaisena. Peukalokiilaa ei voinut valitettavasti tehdä kirjoneuleeseen. Kuvasta näkee hyvin kuvion silmukkamäärät jne, jos joku haluaa hyödyntää tai kehitellä eteenpäin.

Tämän myötä toivotan luovaa ja inspiroivaa vuotta 2013 teille kaikille, jotka tämän blogitekstin lukevat. En tee mitään lupauksia, vaan jatkan samaan ailahtelevaan tahtiini käsitöiden tekemistä ja bloggaamista. Tämä on ollut hyvä näin. Kiitos teille, jotka olette vuoden mittaan laittaneet kommentteja kommenttilootaani! Niitä on ollut kiva lukea ja ne ovat tehneet tästä touhusta vielä mukavampaa.

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Onpa mukavan näköiset sormikkaat. Toivottavasti ovat myös saajalleen mieluiset :-) Hyvää alkanutta vuotta!

Elina kirjoitti...

Kiitos! Kuulemma ovat juuri sopivan kokoiset ja mieluisat. Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle!

Anniina kirjoitti...

Hienot. Sinä se vaan jaksat sormikkaita tahkota, mikä on mielestäni aina hatun noston arvoinen suoritus. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...