keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pään lämmikettä

Vihdoin löytyi villalanka, joka ei kutise kuopukseni päässä! Tämä on aivan superpehmeä, superihana ja herkkä lanka nimeltään Sublime Organic Merino Wool dk. Neuloin nelosen puikoilla, 88s, 18cm:n jälkeen aloin kaventaa näppituntumalla. Tupsusta tuli sopivan kokoinen, kun piirsin pahvirinkelit juomalasin pohjan kokoisiksi.

Nyt joka toinen tekele menee pukin konttiin ja joka toinen valmistuu ihan vaan omaksi huviksi. Aika paljon on "rästihommia" viime talvelta. Tämä pipokin kuuluu sellaisiin. Tämä lanka oli jotenkin niin älyttömän ihanaa, että oli korkea kynnys tarttua siihen ja rikkoa mielessä kehitellyn täydellisen palmikkopipon illuusio.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipo!
Mistä sait tuota lankaa?

karolkarol

Elina kirjoitti...

Kiitos!

Lanka on ostettu kirkkonummelaisesta pienestä käsityöliikkeestä viime talvena. Kauppa on ihan K-nummen keskustan tuntumassa ja siellä on kaikkea ompeluun, neulontaan ja mihin vaan käsityötekniikkaan liittyviä tarvikkeita ja hyvä palvelu. En vaan saa kaupan nimeä mieleeni.. Suosittelen kauppaa lämpimästi, jos joskus tulee asiaa kyseiseen kaupunkiin!

Elina kirjoitti...

Löysinkin netistä kaupan sivut:

www.mammantupa.fi

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi ihana! Tein viime talvena samanlaisia isoveljestä mutta se kutittaa. Täytyy siis varmaan ottaa uusiksi tänätalvena jostain ei kutittavasta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...