keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lehmus-huivi


Perustimme ystävien kesken kässäkerhon. Ekalla tapaamisella kävimme läpi kangasvarastojani siinä toivossa, että joku haluaisi hyödyntää kankaitani. Siinä vaiheessa, kun kaivoin laatikon pohjalta 20 vuotta vanhan persikanvärisen farkkukankaan oli pakko myöntää, että olen hamstraaja! Voi ei!

Hamstraamisestani ahdistuneena aloin siivoilla ompelutarvikekaapistani pois tavaraa, jota en todellakaan tarvitse (ruttuuntuneita kaavapaperin palasia, pikkiriikkisiä tilkkuja ym.) vastaan tuli tämä kauan sitten keskeneräiseksi jäänyt neuletyö! En tietysti enää osannut jatkaa pitsineulosta, joten neuloin muutaman kerroksen aina oikeaa ja päättelin huivin. Hieman pieni siitä tuli, mutta söpön keväinen. Hamstraamiseen ajatutuneen wannabe-käsityöharrastajan mieli tästä hieman keveni!

Muokkaus: ohje täältä, lankana Novitan Rose mohair.

6 kommenttia:

Sari Räsänen kirjoitti...

Ihana huivi ja kauniin värinen!

Elina kirjoitti...

Kiitos :-)

Caorann kirjoitti...

Tämä on kyllä kiva huivimalli! Itsellä tällä mallilla tehty huivi on ollut ykköskäytössä jo vissiin kolme talvea. Sinun versio on ihanan keväinen. :)

Elina kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Ellen väärin muista, taisin löytää tuon mallin alunperin sinun blogistasi, Caorann!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kuin yhdellä kässäkerholaisella olis tuollainen huivi! Häneltä olisit saanut neuleapua ;-) . Keväällä käy hyvin pienempikin huivi.

karolkarol

Elina kirjoitti...

Jotain tämänkaltaista oli kyllä, mutta muistaakseni tutkin, että se malli ei ollut just tämä. Voinhan muistaa väärin, koska tekeleeni oli vielä silloin kaapin pohjalla marinoitumassa ;-) Tehty mikä tehty!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...