torstai 1. syyskuuta 2011

Tylsän T-paidan piristys

Olen omistanut tämän T-paidan jo vuosia, mutta aina se jää kaappiin makaamaan ja kelpaa korkeintaan lenkki- tai jumppapaidaksi (niihinkin viimeisten joukossa). Nappaan päälleni pääsääntöisesti paitoja, jotka ovat iloisen värisiä tai niissä on joku juju. Kaapissani lojuu muitakin ehjiä ja sopivan kokoisia vaatteita, joita ei vaan tule käytettyä. Nyt projektinani on muuntaa olemassa olevat vaatteet käyttökelpoisiksi sen sijaan, että ostaisin niiden tilalle uusia. Niinpä ostin kangasvärejä (mahdollisimman helppokäyttöisiä, valmiiksi sekoitettuja sävyjä) ja aloin töpötellä.

Töpöttelin sydänparit silmämääräisesti sommitellen. Turkoosin jälkeen näytti vähän kaljulta ja lisäsin vielä vihreät sydämet.

Nyt tämä on hauska ja kaiken lisäksi se sopii hienosti kesällä ompelemaani hameeseen! Yleensä hameeni eivät mätsää paitoihin ja päinvastoin, kun en oikein ajattele yhtenäisiä asukokonaisuuksia vaatteita ostaessani. Lapsetkin innostuivat painamaan kuvia T-paitoihinsa. Niistä lisää kunhan pääsen ostamaan puuttuvaa väriä askartelukauppaan.  


3 kommenttia:

Hiipu kirjoitti...

Noi vihreät sydämet ovat kyllä se piste iin päälle. Vähän niinkuin itsekin sanoit, vähän haljulta näytti pelkät turkoosit, mutta valmiina tosi-tosi-tosi hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sydämellinen paita ;o) ...ihana.

Terkkuja koko poppoolle Kuopiosta :o)

Elina kirjoitti...

Hiipu: Kiitti!

Anonyymi kuopiolainen: kiitos terkuista ja terkut myös kaikille teille! Siellä päin tais olla joku kamala trombi (luin lehdestä), ilmeisesti ei teidän takapihalla
:-O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...