perjantai 14. elokuuta 2009

Tarpeettomasta tarpeellista


Ompelin edellisen asukkaan jättämästä markiisikankaasta kassin paperijätteelle. Aikaisemmin kettiön lattialla lojui epämääräisiä muovi- ja paperikasseja ajamassa samaa virkaa. Tämä kassi on tukeva ja sopivan kokoinen: kun se on täynnä, sen jaksaa vielä hyvin kantaa roskiskatokselle. Parantamisen varaakin olisi: kassi pitäisi saada pysymään ojennuksessa myös tyhjänä. Ehkä kehittelen siihen vielä jotain tukitikkuja nurkkiin. Ehkä laajalla lukijakunnallani olisi antaa vinkkejä :-)

3 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

eikö kassissa voisi olla vuorta (tai onko jo?) vuoren ja päälykankaan väliin sitten jotain pahvia tai jotain levyä, joka pitäisi kasassa "seinät"? hölmö idea(ko)..

Elina kirjoitti...

Hyvä idea! En ole toistaiseksi tehnyt kassille mitään! Se on ärsyttävän lötkö tyhjänä ollessaan, mutta muuten tosi toimiva. Vuorta kassissa ei ole. Voisin jossain vaiheessa ommella sellaisen ja kokeilla jotakin levyä sinne väliin siten, että levyn saa pois pesun ajaksi. Eli vuorista tulisi eräänlaiset taskut, joihin levyt tungetaan kassin ollessa nurinpäin.. Kehitellään!

Pellon pientareella kirjoitti...

Minä pidän kassin sisällä tyhjää pahvilaatikkoa ilman kansia, pysyy ryhdissä hyvin. Kaunis tuo kassisi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...